Bröllopsfotografering

Låt mig får hjälpa er att komma ihåg er bröllopsdag precis som den var. 
Er bröllopsfotografering kommer vara en avslappnad och mysig stund. Det ska vara ett minne för livet och vi kommer ha riktigt roligt ihop. En härlig upplevelse!

 

"Madeleine är positiv, sprider glädje och lugn. Med sina trix skapar Madeleine levande och kärleksfulla bilder." - Anna Johnsson

DESSA TRE BILDER BESKRIVER MITT SÄTT ATT JOBBA
Bröllopsfotografering

KUNDSERVICE

Från att ni först tar kontakt med mig till att bilderna är levererade kommer ni ha mitt fulla fokus. Kundservice är ett av de ord som är viktigast för mig. 

Jag älskar att hjälpa och tipsa om bra saker. På min Instagram och på bloggen hittar ni bra tips inför ert bröllop. Under våren kommer jag lansera min Youtube-kanal där ni kommer få massa nyttig information om allt som rör ett bröllop.

Fotograf Madeleine Wejlerud
Brudpar

UNIKA PLATSER

Jag kommer lyssna på era önskemål och kommer hitta de vackraste av platser för era bilder. Jag lämnar inget åt slumpen. 

Mitt tips är att alltid ha olika miljöer att fotas vid. Vill ni fotas vid havet, kanske finns det en vacker äng i närheten? Eller en stad med häftiga tegelbyggnader?

BRÖLLOPSFOTOGRAF MADELEINE WEJLERUD

På tal om kundservice. När ni bokat mig kommer ni bli bortskämda med små överraskningar och peppmejl.  Men viktigast av allt är att veta att jag har gjort detta många gånger och har mycket erfarenhet gällande bröllop.
Fråga på om allt från leverantörer till musiktips =)

Ingen fråga är för liten eller stor.

Efter att ha fotat över 50 bröllop har jag mycket jag gärna delar med mig av.

Jag bokar max tio bröllop per år just för att jag vill kunna lägga ner min själ i varje brudpar. Allt ska bli perfekt! 

3 cups

Blueberries

Blir lycklig av choklad

Kreatör

1 cup

Sugar

Tvillingmamma

Gruppträningsinstruktör

Poddnörd

_S1A0448webb
madeleine_mikael-126
madeleine_mikael-24
träning
Tomtemadde
madeleine_mikael-19
VAD INGÅR NÄR NI BOKAR MIG?

Detta ingår i alla bröllopspaket

* PRESHOOT - I samband med vårt bröllopsmöte har vi en provfotografering. Bilder som ni sedan får och kan använda i bröllopsprogrammet eller spara som ett fint minne.

* MINST 60 BILDER/TIMMEN - Alla bilder levereras på ett usb högupplöst samt lågupplöst. Några utvalda bilder i svartvit.

* EN CHECKLISTA - Ca tre månader innan ert bröllop kommer ett härligt paket med posten. I det finns en checklista inför fotograferingen samt några hemligheter som jag inte berättar här <3

* PERSONLIG RÅDGIVNING - jag kan hjälpa både er och era toastmasters att planera dagen i fall att ni har kört fast i körschemat.

* SVARTVITA BILDER - ni får några av bilderna i vacker svartvit redigering.

* EXKLUSIV FOTOBOK - i alla mina bröllopspaket ingår en lyxig fotobok i linne. Storleken på boken är olika i de olika paketen.

"wow, wow, wow, kan inte sluta titta på bilderna. De är magiska. Kan varmt rekommendera Madde. Så proffsig och härlig. Fotograferingen var så avslappnad" - Pernilla

INVESTERING

En bröllopsfotograf är en investering för livet. Era bilder kommer bli mer värdefulla för varje år som går. Fantastiskt va?

De flesta av mina kunder bokar heldagar för att få allt dokumenterat. 

Under högsäsong (maj - sep) gör jag inga bokningar under 5 timmar. Ett undantag och det är sista minuten bokning. Dvs är jag ledig och det är mindre än 30 dagar kvar till ert bröllop. Då kan ni boka färre än 5 timmar.

Lågsäsong (okt-apr) går det bra att boka mig 1,5 - 3 timmar.

Ska ni gifta er under oktober-april. Kontakta mig för prisuppgifter.

FÖR ER SOM VILL SLÅ PÅ STORT

Här är jag med under 12 sammanhängande timmar. Detta är för er som vill ha allt dokumenterat. Allt från att klänningen och maskaran åker på till att slipsen knyts runt pannan och svärfar dansar på bordet.

12 timmars fotografering

Handgjord fotobok i linne 25x25 cm, 25 uppslag.

2 fine-art framkallning 20x30 cm

35 500 kr

DIAMANT
GULD

Här är jag med under 8 sammanhängande timmar. Detta passar er som vill ha bilder från förberedelser, first look, porträtt, vigsel och mingel.

8 timmars fotografering

Handgjord fotobok i linne 20x20 cm, 20 uppslag.

1 fine-art framkallning 20x30 cm

26 500 kr

"Herregud så många fina bilder. Hur ska vi kunna välja. Tittar på bilderna om och om igen. Tack snälla varma Madeleine." - Sara

SILVER

Här är jag med under 5 sammanhängande timmar. Detta passar er som vill ha bilder från first look, porträtt, vigsel och mingel.

5 timmars fotografering

Handgjord fotobok i linne 20x20 cm, 15 uppslag.

1 fine-art framkallning 18x24 cm

19 700 kr

Get in Touch

Bröllopsfotograf Madeleine Wejlerud

Utgår från Lerum.

hej@fotografwejlerud.se

Hur hittade ni mig?

Tack för ditt meddelande!

Bröllopsfotografering