top of page

Bröllop i Göteborgs rådhus

Uppdaterat: 20 feb. 2023

Såklart er vigsel i Göteborgs rådhus ska förevigas. Kanske är det en liten vigsel men det är alltid en stor och betydelsefull stund.

Flera av de som väljer att vigas i rådhuset har med mig som fotograf i 90 minuter och för er har jag speciella paket ni kan boka. Då fotar vi porträtt innan. Varför inte i Trädgårdsföreningen, vid Kronhusbodarna eller nere vid vattnet vid Operan? Allt är ju så nära. Efter det går vi till Rådhuset för vigsel.

Vad ingår och vad kostar det?

- Konsultation via mail/telefon

- 90 minuters fotografering

- 75 högupplösta digitala filer

- Vacker framkallning 30x20 cm 

Pris 7500 kr


Såhär kan det gå till:

Vi börjar med att fota porträtt runt omkring Rådhuset. Bilderna nedan är fotade vid Kronhusbodarna. Ett stenkast från Rådhuset.

När porträtten är färdiga promenerar vi till Rådhuset/stadshuset för vigseln. Trots att det är en väldigt kort vigsel är det otroligt uppskattat med bilder därifrån som ett fint minne.

Grattis, nu är vigseln över =) Då smiter familjen ut innan er för att ev. blåsa lite bubblor eller kasta blomblad när ni kommer ut. Självklart förevigar jag även detta.


När allt är färdigt kan vi om ni vill ta en gruppbild med er familj.
Självklart kan man boka längre tid om man vill ha med mig under middagen också. Skicka då ett mejl till hej@fotografwejlerud.se för prisuppgifter.


690 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Unknown member
Oct 20, 2020

mycket vackra bilder. Fotografen gjorde ett utmärkt jobb. Tack för att du delade och lycka till! Jag rekommenderar också att du läser alla våra tips för redigering av fotobilder. Jag är säker på att du kommer att uppskatta det och använda det i framtiden https://fixthephoto.com/services/wedding-photo-retouching

Like
bottom of page