top of page

Bröllop Villa Vänhem i Floda

Hej,

Jag heter Madeleine Wejlerud och jobbar som bröllopsfotograf i Lerum/Göteborg. Efter att ha fotat över 150 brudpar har jag besökt många bröllopslokaler men en fastnade lite extra i hjärtat. Nämligen Villa Vänhem vid Nääs slott i Floda, Lerum. Wow vilken bröllopslokal. I detta stora hur finns även möjligheten att vigas inomhus eller varför inte på den fina tomten på utsidan. Utomhusvigsel är ju det vackraste, inte sant? Runt omkring Nääs och i Lerum finns många vackra bröllopslokaler och jag har varit i de flesta och känner till miljön däromkring och vet var vi kan fota vackra porträtt. Här kommer tips om fina bröllopslokaler i Lerum: Villa Vänhem Nääs Fabriker - för både stora och små bröllop Öfvre fabriken Aspenäs Herrgård Sjölyckan

Här kommer några bilder från Villa Vänhem där jag gärna fotar igen.


Vill ni boka mig som bröllopsfotograf? Läs först igenom mina olika bröllopspaket för att se vad som passar er, sen skickar ni ett mejl till hej@fotografwejlerud.se för att se om jag är tillgängligt just ert datum =) Hoppas vi hörs! Varm kram - Madeleine

73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page